AVICII

Snart går AVICII ut på scen för att spela första konserten av två här i Stocholm! Stämningen är på topp och vi är så sjukt taggade! 
/Cecilia

Pay it forward

Mitt änglahyss var att jag diskade hemma hos min pojkvän, eftersom de inte har någon diskmaskin och hela diskhon var överfylld med disk. Detta blev uppskattat då hans pappa diskar varje dag, och nu slapp det.
Vi hoppas att ni fått inspiration ifrån våra hyss, för nu är det din tur. Vad är ditt änglahyss? Skicka in ditt bästa hyss till oss på redaktionen och du har chansen att vinna en biobiljett. Fredagen den 14 mars vill vi har ditt bidrag, skicka in ett mail med en förklaring på vad du gjort, hur det kändes för dig och hur den andre reagerade, bildbevis ett måste. Vår mail är ubgung@gmail.com
Pay it forward...
/Linnea

Pay it forward!

När min lillasyster kom hem från skolan överraskade jag henne med att ha bokat biljetter till det populära filmen Hundraåringen. Kort där efter satt vi på tåget på väg mot stan. Efter att ha hämtat ut biljetterna bjöd jag henne på middag. Jag stod även för popcorn och dricka, oerhört uppskattat. Jag hade redan sett filmen i fråga men det hade inte hon, klart värd att se om för hennes skull.
Till er som ännu inte sett Hundraåringen: Gör det! Gärna tillsammans med någon du tycker om.

/Carro