Nu lämnar vi över!

I torsdags tog vi treor studenten och nu är det dags för oss att lämna bloggen. Men misströsta inte, vi lämnar över till de duktiga Sam-Media-tvåorna (som blir treor till hösten). Vi på redaktionen tackar för vår tid på bloggen och vi hoppas att ni har haft lika kul som vi har haft. Alla lektioner som vi suttit och brainstormat, alla intressanta intervjuer, allt nytt vi lärt oss och vi får ju inte glömma de sporadiska veckans låtar. Vi hoppas att det har synts i bloggen hur kul vi tyckt att det varit och att ni tyckt det också. 
Delar av den nya redaktionen
Vi tackar för oss och detta läsår, ha en riktigt bra sommar så kanske vi hörs och ses någon gång, vem vet?

/Amanda, Anna, Cecilia, Carro, Nicole, Jenny, Elina och Linnea
 
 

Fångarna på ubg!

Varje år hålls "fångarna på UBG" då alla treor i skolan deltar i en tävling för att få reda på vilken ordning man får springa ut på studenten! Man får inte veta så mycket om de olika stationerna, det enda vi visste var att vi skulle samlas kl 9 vid Lillsjön och fem stycken personer från varje klass skulle ha med sig badkläder.
Tävligen började med att alla klasser skulle tävla mot varandra och försöka fylla en hink med vatten så fort som möjligt (utan att använda sig av kläder eller annat, bara kroppen!) Efter det gick varje klass ut till olika stationer där man skulle tävla och försöka samla på sig så många nyklar som möjligt. 
Det var en riktigt kul dag och alla kämpade på! Det var Teknik som tog hem vinsten och vi från redaktionen hamnade på en fjärdeplats med sam-sam / sam-media!