Var med och gör skillnad!

Hej alla fina!
 
Idag tänkte vi tipsa om något du kan göra för att hjälpa till att bekämpa cancer. Detta är något du kan göra, stor som liten. Nämligen delta i att göra "fuckcancer"-armband här i Stockholm. Det är dessutom helt gratis att vara med och ingen föranmälan behövs.

Man får under pärldagen ta endast ett armband åt sig själv och se till att det blir rätt storlek för en själv (oavsett hur många man gör). Det går såklart även att köpa massvis av "fuckcancer"-armband under dagen för det vanliga priset på 100 kronor.
Här är de kommande datumen som gäller i Stockholm:
SÖNDAG 8 MARS klockan 12-16
SÖNDAG 29 MARS klockan 12-16
SÖNDAG 19 APRIL klockan 12-16
SÖNDAG 10 MAJ klockan 12-16
SÖNDAG 24 MAJ klockan 12-16
SÖNDAG 7 JUNI klockan 12-16
SÖNDAG 21 JUNI klockan 12-16
 
Adress:
På hotellet Radisson Blu Waterfront, som ligger nära Centralstationen i Stockholm.
De håller till antingen i Foajén, C-hallarna eller M1 – det kommer att finnas skyltar på plats som visar vägen dit man ska vara. Om du kommer med kollektivtrafiken är det Stockholms Centralstation du ska åka till.
 
Mer information finner ni här: http://www.ungcancer.se/gor-skillnad/parldagar-2/stockholm

Redaktionen på Bio

I torsdags, innan sportlovet drog igång, var redaktionen på bio där vi såg "Filip och Fredrik presenterar Trevligt folk"! Att se på filmen ingick med redaktionens religon och medieproduktions samarbete. Filmen handlar om hur ett lag med somalier blir anmälda till att delta i bandy-VM i Siribien, och är även det första somaliska laget som deltar i bandy-VM. Däremot bor somalierna i Sverige och har dessutom aldrig åkt skridskor tidigare. Man får följa lagets väg genom att lära sig spela bandy, framtills beslutet om laget får delta i bandy-VM, eller inte.
 
 
 
 

Föredrag hos Rotary

Idag besökte vi föreningen Rotary och presenterade vårt nya projekt mot diskriminering: En skola för alla! Nu hoppas vi att de vill hjälpa till att finansiera det!