Saker att göra under påsklovet

Har du inga planer inför påsklovet? Äsch, det kan ju vara skönt att inte ha massa planerat och istället kunna hitta på saker spontant bara.

Här kommer lite tips på saker och aktiviteter som man kan göra!

  • Kokpunkten – Sveriges första actionbad. Det ligger i Västerås vilket är ca 1,5 h ifrån Stockholm. Man  blir aldrig för gammal för att gå till badhus! Det är superhäftigt ljus inne i anläggningen med massa olika roliga ruschkanor och andra attraktioner. Det finns även en större relaxavdelning för det som är 18+. (Kolla in hemsidan för bilder och info).
    http://kokpunkten.se/
  • Eller varför inte ta sig till Kungsholmen och gå på Ballbreaker. Där kan du bowla, spela biljrad, golf, dart, köra raceing och annat skoj. Äta middag med familjen och avsluta med en bowlingmatch eller kanske göra det till en tunering med kompisarna genom att prova flera olika kamper. (För mer info om öppettider osv besök hemsidan).
    http://www.ballbreaker.se/
  • Att gå på bio är ju aldrig fel! Gillar du komedi, drama, skräck, action eller något annat, så finns det oftast alltid någon bra och nytt att kolla på!
 
  • Gillar du att åka skidor eller snowboard? Passa på att åka till Kungsberget eller någon annan anläggning som inte ligger så långt bort nu innan det hinner bli vår. Buss eller bilresa i två-tre timmar för att sedan vara där under hela dagen!
 
  • Eller varför inte bara välja att ligga hemma och kolla på massa bra serier under lovet? Börja kolla på en ny och se klart en säsong på bara någon dag, eller kanske till och med se om en gammal favorit.
 
 
 Hoppas ni alla får ett bra lov! Glöm inte att njuta av ledigheten :).

Temadagar: integration och samarbete: Vi är lika och olika

Årets temadagar handlar om att det är bra att gilla olika och att vi alla är lika och olika :)
Först föreläste Bilan Osman från organisationen Expo om rasism och att det är ok at vara lika och olika. Sen var skolan fylld av olika stationer med elever blandade från olika klasser och årskurser och temat var samarbete.
Några snickrade fågelholkar, andra skrev en låt, vissa målade, andra byggde lego, satte ihop katapulter, osv. 
 
 
 
lder från tisdagen. Mer kommer från onsdagens aktiviteter!

Kolla in Jesper Sundmans kortfilm "Farbror Edward Meddelande"!

Här har ni min senaste kortfilm som är inspelad under hösten 2015. Efter 10 inspelningsdagar och över 50 redigeringstimmar ligger den äntligen ute. Hoppas ni gillar den!