London

Läxor och skolarbeten är inte känt för att vara roligt men skolarbete är inte alltid tråkigt och ansträngande. Idag befinner jag mig i London, England för att göra mina uppgifter. 

Jag är här för att fotografera bilder till mitt gymnasiearbete. Men när jag ändå är här passar jag på att jobba på ett fotoprojekt vi har i kursen Foto 1. Det gör verkligen skolan mycket roligare.
/Anna

En serie att kolla in på höstlovet! - Orphan Black

Under höstlovet kanske man mest bara ligger i sin säng och chillar. Då är den här serien ett superbra tips till dig! Den handlar om Sarah, som själ identiteten från ett självmordsoffer som ser exakt likadan som henne och har exakt samma DNA. Det kommer senare fram att Sarah har ingått i ett expriment och är en klon och att det finns massvis med andra kvinnor i världen som ser exakt likadan ut som henne! Tipsar verkligen om denna serie, ni kommer inte att bli besvikna!
/Moa

Spökbollsturnering

Imorgon den 27 oktober har elevkåren anordnat en fet spökbollsturnering för att inviga lovet och halloween. Det är hela elva lag anmälda från olika klasser och det kommer att bli grymt!!
De första matcherna spelas kl 14:10 så om du inte har för dig något så borde du gå dit och heja. KOM DET BLIR KUL