Stipendium till NA-elever firades på Stockholms universitet

Jonas, Jonatan och Viktor från NA16A har tilldelats stipendium i kemi och fick delta i årets Berzeliusdagar på SU. Inspirerande föreläsningar, massor av utställare som ville värva elever och högtidlig middag på Piperska muren och hotellövernattning ingick!
 
 

UF-företagen på plats!

Dags igen för våra UF-företag att visa upp sig och sälja sina olika produkter. Här finns allt från smycken till överfallslarm, doftljus och mycket mera. Passa på att stödja dem!
 

Paolo Roberto och kommunens nior på besök

Niondeklassare från Ekhammarskolan, Broskolan och Hagnässkolan besökte UBG under hela tisdagen. Först föreläste Paolo Roberto om "Fighting spirit" och delade med sig av sina erfarenheter som sträckte sig från ungdomsbrottsling till världsboxare, kokboksförfattare, entreprenör och programledare i tv. Elever från Musikprofilen spelade och sjöng och sen var det dags för rundvandring på gymnasiet. Alla nior fick träffa representanter för skolans program + studievägledare, idrottslärare och elevhälsa. Vi hoppas dagen fick bidra till klarhet inför kommande gymnasieval!